J.K. Rowling: Harry Potter en de Relieken van de Dood, CD16 CD Track Listing

A list by checkmate

J.K. Rowling Harry Potter en de Relieken van de Dood, CD16 (2007)
This misc cd contains 8 tracks and runs 58min 49sec.
Freedb: 4c0dc708
Buy: from Amazon.com


: Music



  1. J.K. Rowling - H30-01 Het vertrek van Severus Sneep (Hoofdstuk 30) (06:46)
  2. J.K. Rowling - H30-02 Amycus ging aanstootgevend dicht bij (06:43)
  3. J.K. Rowling - H30-03 Nog eens twee verdiepingen lager (08:58)
  4. J.K. Rowling - H30-04 Harry bleef niet kijken (09:21)
  5. J.K. Rowling - H31-01 De slag om Zweinstein (Hoofdstuk 31) (06:42)
  6. J.K. Rowling - H31-02 Hij voelde dat iedereen naar hem keek (06:57)
  7. J.K. Rowling - H31-03 Harry wist niet hoe hij haar vertrouwen (06:14)
  8. J.K. Rowling - H31-04 Ze liepen haastig verder (07:03)

Bookmark this list
Be the first to comment

Leave a comment

Your Name:
Your E-Mail: (will not be published)
Your URL: (optional)
Your Rating
Your Comment(No markup, no html. Plain text please.)