J.K. Rowling: Harry Potter en de Relieken van de Dood, CD07 CD Track Listing

A list by checkmate

J.K. Rowling Harry Potter en de Relieken van de Dood, CD07 (2007)
This misc cd contains 10 tracks and runs 74min 27sec.
Freedb: 7c11710a
Buy: from Amazon.com


: Music



  1. J.K. Rowling - H12-01 Toverkracht is macht (Hoofdstuk 12) (06:39)
  2. J.K. Rowling - H12-02 Knijster repte zich naar de tafel (07:59)
  3. J.K. Rowling - H12-03 De afgelopen vier weken (08:22)
  4. J.K. Rowling - H12-04 Ze gingen die avond (05:40)
  5. J.K. Rowling - H12-05 Hermelien en de tovenaar liepen (06:50)
  6. J.K. Rowling - H12-06 Iets stootte met een dreun (07:48)
  7. J.K. Rowling - H13-01 De registercommissie van treuzeltelgen (Hoofdstuk 13) (07:33)
  8. J.K. Rowling - H13-02 Harry keek naar de twaalf (07:12)
  9. J.K. Rowling - H13-03 De lift arriveerde (07:24)
  10. J.K. Rowling - H13-04 En toen werd de doodsbange stilte (08:53)

Bookmark this list
Be the first to comment

Leave a comment

Your Name:
Your E-Mail: (will not be published)
Your URL: (optional)
Your Rating
Your Comment(No markup, no html. Plain text please.)